Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 2 februari 2011

Hartjes

Dit is de laatste aanwinst voor mijn "hartjeskrans", ik heb 'm geborduurd met de kleur Bing Cherry van Crescent Colours, een hele mooie dieprode kleur. De krans in z'n geheel is nog geen foto waard.....nog veel te kaal :)
Deze kleine sneakpeek is van het quiltje dat ik aan het maken ben voor de tentoonstelling in Birmingham met het thema "Circle of Friends". Het quiltje is zover klaar maar ik pieker me suf over de randafwerking, ga ik het afwerken met een biesje, omlocken of laat ik de randen min of meer onafgewerkt....Ik vind het heel lastig om zoiets voor een rond quiltje (met een diameter van 28 cm) te verzinnen, misschien heeft iemand van jullie nog goeie ideeen?
Gisteren in een "verloren" kwartiertje een red, yellow and blue doodle gemaakt. Het is een heerlijke bezigheid en als je een beetje druk in je hoofd bent word je hier onwijs rustig van, probeer het maar eens......
De sketchbook challenge op internet heeft inmiddels de eerste sessie achter de rug, de prijswinnaars zijn bekend (helaas, ik viel er buiten) en het thema voor de maand februari is vrijgegeven: Opposites. Hierbij mag je natuurlijk alle kanten op, maar degene die het thema heeft bedacht gaf als extra uitdaging mee om de tegenstellingen ook te zoeken in de kleuren, structuur, vormen en materiaal. Heel leuk om hiermee aan de slag te gaan maar ik heb gemerkt dat het een beetje saai is om de hele maand met hetzelfde thema bezig te zijn. Vandaar dat ik mijn eigen challenge bedacht heb haha.... ik heb gisteren bij onze plaatselijke verf-en schildersbenodighedenwinkeltje een degelijk schetsboek met dikke bladzijden gekocht zodat ik daarin met verf, lijm en andere materialen helemaal "los"kan gaan, het is de bedoeling dat het een soort collageboek gaat worden. Iedere bladzijde krijgt een eigen thema waarbij ik het woordenboek opensla en blind een woord uitkies, dat woord wordt dat mijn persoonlijke thema. Het eerste thema is "Goud"

I made a little heart for my heartwreath, I stitched it with the beautiful color "Bing Cherry" from Crescent Colours
The sneakpeek is from my quilt "circle of friends" for the exhibition in Birmingham. It's hard to find the right way to finish the edges for a small round quilt, maybe one of you has a great idea? Yesterday I doodled in red yellow and blue, it so nice and restful to do ,especially when you have a lot on your mind.
The last picture is a page from my Collagebook I try to fill with my own themes. To select a theme I pick a word from the dictionary with my eyes closed and this time it's "GOLD".