Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 14 februari 2012

Waar is de muis......

De muis is ontsnapt! We hebben 'm inmiddels wel weer door de kamer zien scharrelen maar niet kunnen vangen. En wij maar denken dat ie er niet uit kon zonder voorpootjes....hij heeft waarschijnlijk flink veel kracht opgedaan tijdens z'n verblijf en het sprongetje gewaagd. De doos is overigens niet omgevallen hoor, maar door ons zo neergezet in de hoop dat ie z'n warme zaagselnestje zou gaan missen....

Dit zijn de kaarten die ik maakte voor de fibermailgroep met het thema "lijnen". De bovenste is inmiddels onderweg naar Betty en de onderste houd ik zelf, aan het eind van het jaar heb ik dan een mooie collectie van zelfgemaakte en ontvangen kaarten.

Bij de ATCS for all groep ontdekte ik een open swap met thema "fabric, stitching, quilting, cross-stitch"en dat sprak mij natuurlijk meteen aan. Ik had nog drie ATC's liggen van een eerdere swap met thema "abstract fabric". Ik heb ze opgepimpt met diverse sierstiksels zodat ze mee kunnen doen in deze swap.

The little mouse escaped! We thought it wasn't possible because of the missing of it's front-paws. I guess the little fellow gathered strength in his little box and decided to take the plunge.... we put the box on it's side to give him the opportunity to jump back in the warm sawdust litter.....it didn't work :(
The cards and the ATCs I made for two different swaps