Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 7 februari 2012

Ongewenst bezoekHet ongewenste bezoek betreft deze kleine rakker, de meiden hebben afgelopen zondagmiddag dit "alleraardigste" muisje gevangen. Ik ben absoluut niet bang voor muizen maar ben wel van mening dat die niet in huis horen! Maar..... dit exemplaar is een beetje zielig, het heeft namelijk geen voorpootjes, slechts een paar stompjes en iedereen in huis was het er wel over eens dat je zo'n zielepoot bij een temperatuur van -15C niet op straat zet met als gevolg dat ie nog steeds lekker warm in z'n doosje zit, wordt voorzien van een hapje en een drankje en het  prima naar z'n zin heeft! We gaan er maar even vanuit dat ie geen mobiele telefoon heeft om z'n vriendjes uit te nodigen, wordt vervolgd......

 

Een Chunky Page voor Valentine die ik maakte voor mijn swappartner in Amerika, vanmiddag gauw op de post dan hoop ik dat ie voor 14 februari op de plaats van bestemming is. 

In de fibermailgroep is één van de thema's voor februari "lijnen" en kijk eens wat Wil voor mij maakte, een kaart met allerlei lijnen/steken en de kleine blauwe bolletjes zijn franse knoopjes (wat een geduld....)


Last sundayafternoon my two girls caught the little fellow, I'm not afraid of mice but I think they don't belong in the house but.... this one is pitiful, it has no front-paws, only two little stumps and everyone in the house agreed that this guy shouldn't be kicked out with an outside temperature of -15C. The mouse is still in the house, gets his snacks and seems to be happy :). We assume he has no mobile to invite his friends....to be continued......
The chunky Valentine card I made for Pam in USA , the card at the bottom I received in a fibermailswap with the theme "lines .