Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 6 maart 2012

Hieperdepiep......

...... hoera, weer een jaartje erbij! Dit fijne kado kreeg ik vanmorgen (heel vroeg) van DH, een daglichtlamp. Zo komen er natuurlijk wel wat extra (werkbare) uurtjes in mijn dag.

De lamp had ik gezien en gebruikt (een leenexemplaar) op het afgelopen Dottyweekend. Dat was me het weekendje wel, 30 dames in een kampeerboerderij = 30 kippen in een hok, wat een gekakel! Maar gezellig dat het was, ik heb heerlijk gequilt (daar ging het tenslotte om :) ) maar ook heerlijk gegeten, gekletst, geslapen (de eerste nacht enkele uurtjes.....), gelachen en ook nog anderhalf uur gewandeld in het aangrenzende bos. Doodmoe was ik zondagavond toen ik thuis kwam, heel moe maar ook heel voldaan. Hieronder een kleine impressie


 Foto genomen vanaf mijn werkplekje bij het raam

 Overzichtsfoto vanaf hetzelfde plekje

 Het zitje bij de haard waar ook heel hard gewerkt werd

 Uitzicht vanaf mijn werkplekje, prachtig toch!

Een paar vlijtige handjes.....

De show and tell van zaterdagavond was geweldig, wat een prachtige werkstukken zijn er voorbij gekomen, helaas geen foto's gemaakt maar..... als je die wilt zien kun hier, hier en hier eens op bezoek gaan

Today is my birthday, DH gave me the beautiful portable daylightlamp as a present. Now I can add more workable hours to my (always too short) day.... The pictures are taken during the quiltersweekend, it's was a great weekend!