Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 10 april 2012

Laptop is weer "beter"...

Hij heeft een weekje onder de wol gelegen en is bij mijn broer binnenstebuiten gekeerd en hij is weer helemaal (lap)TOP! Ik heb 'm wel gemist hoor, maar ieder nadeel heeft z'n voordeel en de tijd die ik niet achter de computer heb gezeten heb ik aan andere dingen kunnen besteden... Heb dus wel wat leuks om te laten zien:
Album Amicorum die ik maakte voor Hetty, op polyestervlies afdrukken gemaakt met transferverf en de "krullen" doorgestikt om diepte te krijgen. Helaas ben ik vergeten om een foto van de achterkant te maken, maar dit is het gedichtje dat er op staat: Life is riding a bicycle, in order to keep your balance you must keep moving, hoe waar is dat!
Atc die ik maakte voor een ruil met een dame uit Amerika

Dit is toch grappig, het heet "found poetry" en met stukjes uit een (in dit geval) engels boek maak je weer een nieuwe zin, als ondergrond heb ik een collage gemaakt die iets te maken heeft met die zin.

Prachtige chunky's met het thema "Tijd" die ik ontving uit Amerika, het zijn stuk voor stuk echte kunstwerkjes. De rechter heeft zelfs klokjes met wijzertjes die echt kunnen draaien.

Deze "keys & locks" chunky komt ook uit Amerika en heeft een lange staart van wolletjes en daartussen in nog hangertjes in de vorm van hartjes. Je kunt je voorstellen dat als je een aantal van deze "staartchunky's" hebt dat dat een heel leuk effect geeft als ze straks tot een boekje verwerkt zijn


Deze laatste foto's zijn van de fibermailkaarten die ik maakte voor de groep met als thema "traditioneel blok". De bovenste is voor mijn eigen collectie en de onderste is verstuurd naar Saskia. Voor de gekleurde driehoeken gebruikte ik handgeverfde stof, het wit is een commercieel stofje