Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 24 juni 2012

Blokje van Mien

Zo ziet het ontwerpje eruit, met linksboven nog wat extra mogelijkheden. Die heb ik uiteindelijk niet toegepast, de stukjes waren zo al klein genoeg............Zo ziet het "echte" blokje eruit, gemaakt met de stofjes die ik kreeg van Mien uit Deurne. Mien, bedankt nogmaals voor de lapjesruil!Het mooie weer in Brabant laat het momenteel afweten, de regen valt met bakken uit de lucht en er waait een "woeste" wind door de tuin. Eigenlijk zou ik graag een frisse neus halen, ben een beetje duf na een uiterst gezellig feestje van een "buuf" die 50 is geworden, maar heb geen trek in een nat pak..... Bovenstaande foto is niet "live", ik heb 'm van internet geplukt maar het ziet er bij ons wel zo uit!!


The third blueblock is ready, as you can see I didn't work out all the details from the design, the pieces were already small enough..... In Brabant, the part of the Netherlands where I live, the weather is very bad, it looks more like fall than summer outside!!