Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 15 augustus 2012

Long Time No See


Ben weer terug van weggeweest,we hebben een paar weken heerlijk vakantie gevierd in Frankrijk, 3 weken zon en een temperatuur van rond de 30 graden (en niet benauwd) daar knapt een mens van op!! De foto's laten wat indrukken zien van de Loire, de Provence en de Vaucluse

Zoals je ziet heb ik ook in de vakantie "hard" gewerkt, nee hoor lijkt maar zo, één ochtendje heb ik besteed aan het maken van een "blauwtje". Zo had ik een beetje het gevoel dat ik niet voor niets het een en ander had meegesleept.