Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 2 oktober 2012

1000 veiligheidsspeldenWat ga daar in hemelsnaam mee doen?
Nou eh... eindelijk  maar eens mijn Aussie dubbelen en quilten.......
Het leek mij een snelle en handige manier, heb het nog nooit eerder zo gedaan maar het leek me het proberen waard. Hebben jullie ervaring met het dubbelen mbv veiligheidsspelden?


Er is weer een nieuw blauw blokje "geboren"en ik noem haar Conny (haha). Ik heb het patroon voor dit blokje gebietst bij Conny, het is onderdeel van de "Blokken van vroeger"Met de City and Quilts cursus maak ik langzaam vorderingen, ben bezig met het afronden van Module 4 en daarnaa volgen er nog 4. In de volgende module wordt er een begin gemaakt met het ontwerpen van een applicatiequilt (en laat nou applicatie niet mijn bijzondere voorkeur hebben.......)Bovenstaande video vind ik echt geweldig, Amerika dat trots is op het feit dat alles groter, sneller en beter is dan elders in de wereld maar........de noren hebben een groter alfabet!!

4 opmerkingen:

Hannie zei

Een goed idee om met veiligheidsspelden te dubbelen. Do e ik ook altijd. Gaat prima. Eerst alle lagen op de tafel vastplakken,als hij groot genoeg is? Anders 2 tafels! Dan versprongen gaan spelden. Tijdens het quilten haal je de sprelden er gaandeweg uit.

Helemaal niet zo moeilijk appliceren Even een goede beschrijving opzoeken. Dan leer je het vanzelf.
Succes!

Ineke zei

Ik heb het nog nooit anders gedaan dan met veiligheidsspeldjes en bevalt goed. Als het een grote quilt is, span ik hem eerst op latten. Succes.

conny's quilts zei

Ik voel me helemaal vereerd met de naam van het blokje eigenlijk heet het: windblown square.
Ik was zelf niet zo blij met de veiligheidsspelden, ik vond het erg pijnlijk om ze erin en uit te krijgen, maar misschien waren ze niet geschikt voor quilten.
Grappig filmpje!

Chriss-Cross zei

Leuk blokje dat je gepikt hebt bij Conny; ik denk dat ik het bij jou ga pikken!!!