Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 28 november 2012

Theezakjespapier en de printer


Bij het overtrekken van de patronen liep ik tegen de kromme lijnen aan, voor deze quilt is het heel belangrijk dat je secuur de lijnen overtrekt. Uit de hand gaat dat heel lastig, heb dus toch maar de printer gebruikt. Theezakjespapier op maat geknipt, geplakt op een A4tje en huppakee door de printer.....gelukkig kwam het papier er ook weer uit, geprint en al. Heel handig!

Tot zover ben ik nu met de blokjes, maak eerst de makkelijke :) Bij Kitty zag ik dezelfde quilt, zij pakt het anders aan, zij maakt eerst een kwart bol inclusief de moeilijke blokjes, daar is natuurlijk ook iets voor te zeggen.......En een nieuw blauw blokje in de maak...4 opmerkingen:

Klaske zei

Ik doe het op gewoon printerpapier, en dan naai ik de blokken vast net zoals je hexagonnetjes vast naait...
Mijn zoon heeft zelf de stof uit gezocht.
Maar uhhh, zeg maar Klaske hoor. Ik heb mijn blog naar mijn kat Kitty genoemd :-))

Sylvia zei

Oh dat heb ik nog niet durven doen, bang dat het papier "ergens"in de printer blijft zitten. Het kan dus!
Groetjes Sylvia.

Hannie de Beer zei

Gaat prima hè ,met de printer. Theezakjespapier is nog het beste voor paparpiecing

Chriss-Cross zei

Ziet er netjes uit! Hopelijk raak je niet in de war met al die blokken; krijg je een deuk in plaats van een bol ;-)))