Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 4 december 2012

Chunky "Owl"

Voor een MMH (Make Me Happy with...) swap maakte ik voor Ibus uit Schotland een Chunky Page met het thema "uil". De uil is geprint op organza, daarna rondom gestikt zodat de uil mooi "bovenop"komt te liggen, vervolgens voegde ik nog wat versiersels en een bedeltje toe


Voor de City & Guild cursus nog wat "gerommeld" door de lijnen van een ninepatch te verschuiven3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Een prachtig sneeuwuiltje!
De ninepatch zijn heel eigen geworden door te verschuiven!

Chriss-Cross zei

Van zo'n schattig uiltje wordt je wel happy.
Persoonlijk is rekenen niet mijn sterkste kant, maar dat blok bestaat toch uit 16 vakjes i.p.v. 9? Het leukste van traditioneel quilten is toch wel het ontwerpen van blokken; je hebt een heel mooi blok ontworpen met die ster in het midden!

Carin zei

Wat een schitterende uil is dta geworden.