Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 3 april 2013

Kwart mijlpaal


Het eerste kwadrant van de Lensquilt is klaar, ging niet helemaal "vanzelf" want getverdikkeme, er zitten heel wat kleine friemelstukjes in die aan elkaar moeten! Desondanks ben ik zeker niet ontevreden en ik denk dat de volgende kwadranten makkelijker zullen gaan want ik weet nu waar de addertjes onder het gras zitten. Hij komt nu weer even op een laag pitje te staan want voor de cursus "Creative Quiltmaking" moet er een ontwerp gemaakt worden........en vervolgens moet dit ontwerp omgezet worden in een quilt(je), werk aan de winkel dus!

Deze chunky ben ik, door alle computerellende, nog vergeten te showen. Ik maakte 'm voor een MMH (Make Me Happy with...)swap voor een amerikaanse dame die het thema "Purple" had gekozen


5 opmerkingen:

Saskia Smit zei

Mooi kwartpunt. De buitnste rand is inderdaad iets om voor je uit te schuiven!

Chriss-Cross zei

Hij zit wel heel netje in elkaar!
En die chunky is ook heel mooi: een blok in een blok in een blok...

Klaske zei

Ziet er goed uit!Ze worden inderdaad telkens een stukje makkelijker.

Hannie de Beer zei

Heel netjes gewerkt, maar dat is jou eigen! Ik ben benieuwd naar je ontwerp voor quiltmaking. De chutney is heel fraai, en ga gewoon rustig verder!

Sylvia zei

Het lijkt me wel steeds opletten geblazen, maar het wordt wel mooi, hoor.
Groetjes Sylvia