Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 3 april 2013

Kwart mijlpaal


Het eerste kwadrant van de Lensquilt is klaar, ging niet helemaal "vanzelf" want getverdikkeme, er zitten heel wat kleine friemelstukjes in die aan elkaar moeten! Desondanks ben ik zeker niet ontevreden en ik denk dat de volgende kwadranten makkelijker zullen gaan want ik weet nu waar de addertjes onder het gras zitten. Hij komt nu weer even op een laag pitje te staan want voor de cursus "Creative Quiltmaking" moet er een ontwerp gemaakt worden........en vervolgens moet dit ontwerp omgezet worden in een quilt(je), werk aan de winkel dus!

Deze chunky ben ik, door alle computerellende, nog vergeten te showen. Ik maakte 'm voor een MMH (Make Me Happy with...)swap voor een amerikaanse dame die het thema "Purple" had gekozen