Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 14 augustus 2013

Bananentaart.......jakkie!

Gisteren vierde DH zijn verjaardag en DD1 en ik besloten om voor hem (en de visite) een toepasselijke taart te bakken......een bananentaart.....Waarom bananentaart? Welnu, DH is een fanatieke wielrenner en fietst tijdens een tocht het beste op bananen, zoveel bananen als de zakjes op de rug van zijn shirt kunnen dragen gaan mee, vandaar :)
Op internet een recept gezocht en gevonden, zelfs door meesterkok Jamie Oliver bedacht, kan toch niet mislukken zou je zeggen... Klopt, de taart is verre van mislukt maar helemaal niet lekker!
Zie hier het proces

 Bodempje caramel, daarop de plakjes banaan, sinas/citroenrasp en kaneel erover

 Afdekken met een bladerdeegdakje en bakken maar, na afkoelen draai je 'm om

Ziet er helemaal niet verkeerd uit toch?
Daarna noodplan in werking gesteld, DD1 in een drafje naar de winkel voor ingredienten voor een Monchoutaart en die was verrukkelijk!

Dit jaar heb ik mij op de Fibermailgroep ingeschreven voor de verjaardagkaartenruil, de eerste kaart voor de jarige is inmiddels op het juiste adres

We zijn met een grote groep (20 pers) dus ik ga straks op mijn verjaardag in maart 19 kaarten ontvangen! Dat is al een feestje op zich, ik kijk er naar uit.....