Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 3 november 2013

City & Guild cursus èn mijn eerste postcrossing kaart

Vandaag heb ik de laatste opdrachten van de voorlaatste Module van mijn City & Guildcursus afgerond. Nu wacht mij nog de laatse Module waarin er nog een quiltje gemaakt moet worden. Dit quiltje moet voor half december klaar zijn dus....werk aan de winkel!!!
Afgelopen week viel ook mijn eerste postcrossing card in de bus, uit Amerika, geinig toch?

 
Morgen is er weer een bijeenkomst van de fibermailgroep in Leiden. Heerlijk een dagje met elkaar optrekken, normaal "spreek" je elkaar alleen via internet. 's Ochtends hebben we een kleine workshop stempels maken op verschillende manieren en na de lunch een "show and tell".