Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

donderdag 26 december 2013

Kerst 2013


Hopelijk hebben jullie ook allemaal een fijne eerste Kerstdag achter de rug. Gisteren waren wij met ons gezin bij mijn broer waar de hele familie bijeen kwam. Heel gezellig bijgekletst en lekker gegeten van een niet overvloedig kerstdiner, iedereen had zijn best gedaan om een feestelijk hapje te bereiden zodat we een "kleine hapjes" menu hadden. Vandaag gaan we richting het oosten om Kerst te vieren met een broer van DH.
Bovenstaande kerstboom vond ik op de site van Jeannet, lees 'm maar eens goed door en doe er je voordeel mee.....ik ga zeker proberen om er een paar waar te maken!
3 opmerkingen:

Carin zei

Jullie ook nog een hele fijne 2e kerstdag en een geweldig 2014 !!

Saskia Smit zei

Dat is een mooieboom. Geniet!

Hannie de Beer zei

Een leuke boom, ik zag hem al eens eerder !
Leuke eerste kerstdag heddab jullie, en deze tweede zal ook goed komen!