Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 11 december 2013

Nog eventjes Sinterklaas....

Ik weet dat de beste man al weer lang en breed in Spanje is maar wij waren een beetje laat met het vieren van zijn feestje. Omdat iedereen weer vreselijk z'n best had gedaan op surprises, gedichten en het kopen van kado's wil ik dat nog graag even met jullie delen

Voor DD2 die sinds kort een nieuwe liefde heeft en een cursus boogschieten heeft gevolgd, wat een prachtcombi om een surprise van te maken

Voor DH, een klok met extra uren omdat hij altijd tijd tekort komt

Voor DD1 die liters thee op een dag wegwerkt

Voor mij, een ansichtkaart vanwege mijn nieuwe verslaving "postcrossing". Zie je die leuke "postzegel"? Dat ben ik toen ik een jaar of 4 was, zo schattig om die foto weer terug te zien!

Heb voor mezelf ook nog voor Sinterklaas gespeeld en dit geweldige leuke boek gekocht






Ingrid, de schrijfster van dit boek schreef op haar weblog dat het boek bijna nergens meer te krijgen was en dat het niet zeker was dat er een herdruk zou komen. Gelukkig heb ik er nog eentje kunnen bemachtigen, het is een heerlijk feel-good boek, met blije verhalen en vrolijke foto's en vol met leuke knutselideetjes. Ingrid is een kei om van niets weer iets te creëren, zo leuk!