Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 9 februari 2014

Postcrossing en leuke HUPpost

Mijn postcrossing uitwisseling kabbelt gestaag voort, ik stuur zo af en toe eens wat kaartjes naar de andere kant van de wereld en de andere kant van de wereld stuurt dan weer eens een kaartje naar mij terug. Mijn laatste "postcrossingmaatje" woont in China en had een hele lange lijst van wensen, daartussen stond ook "zelfgemaakt" en aangezien ze een taal studeert in China leek het me leuk om haar een bladzijde uit een oud nederlandsch (ja, zo oud!) boek te sturen. Ik zentangelde er nog wat leuks op en samen met een theezakje is het nu onderweg naar China, ben benieuwd hoe lang het duurt voor ie aankomt....

En deze leuke post kreeg ik gisteren in de bus

Het HUP kaartje waar ik in mijn vorige berichtje  al over schreef

Straks hang ik 'm op in mijn werkzoldertje zodat ik HUP nou toch eens op ga schieten met mijn applicatiequiltje maar straks zet ik 'm eerst naast de televisie voor HUP IREEN!!!!!