Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

maandag 12 mei 2014

Moederdag 2014

Moeder- en Vaderdag is bij ons nog steeds een dag dat wij als ouders een extra momentje aandacht krijgen en buiten ontbijt op bed kreeg ik ook dit jaar weer schattige kadootjes.

Afgelopen week vond er tussen de zussen een hele leuke app-wisseling plaats over afgelopen vrijdagavond. DD1 wilde ons heel graag een nieuw kaartspelletje leren en als we vooraf dan iets heel lekkers zouden eten zou dat een heel gezellig avondje worden, DD2 was daar ook helemaal voor in en zo geschiede. Ik vond de app-wisseling zo lief dat ik tegen DD2 zei dat dit er echt eentje was om in te lijsten. Dat had ze goed in haar oren geknoopt:)

Bovendien had ze ook nog een heerlijke nutellacake gebakken waar we nu nog lekker van smikkelen


DD1 had haar kadootje al een tijdje in huis, heerlijke Pink Pepper Orange Rooibosthee (mijn favoriet). Enkele weken geleden haalde AH ze hier uit het assortiment maar in Nijmegen hebben ze ze nog!


Zatermiddag heb ik een kadootje voor mezelf gekocht, de bon van Schering en Inslag brandde inmiddels in mijn tas en moest verzilverd gaan worden
Deze stofjes zijn het geworden

Het gaat een regenboogJane worden met paars/rose in het midden en blauw/paars aan de buitenkant.
Het boek en het scheurbaar plakvlies zijn in bestelling dus voorlopig nog even stofjes aaien....