Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 10 augustus 2014

LONG TIME, NO SEE......

Lieve allemaal, ik ben even een poosje offline geweest. Gewoon even geen zin in bloggen, weinig inspiratie en dus ook maar weinig om te laten zien.
Er is wel van alles gebeurd in de afgelopen periode, DD2 heeft eindexamen gedaan, de vlag heeft uitgehangen want ze is geslaagd voor haar VWO diploma. DD1 heeft haar eerste jaar geneeskunde achter de rug èn haar propedeuse gehaald. DD2 gaat vanaf september biologie studeren in Wageningen èn ook op kamers en dan hebben DH en ik een leeg nestje.....

Wij zijn ook nog drie weekjes op vakantie geweest naar Frankrijk, een kleine indruk:


Een paar dagen in het gebied van de vulkanen, in de buurt van Clermont-Ferrand
Daarna door naar een camping ongeveer 60km onder Carcassonne


(met een pittige fietstocht naar een kasteel, zie je 'm liggen daar bovenop de top...)


We zaten niet zo gek ver van Barcelona, dus ook daar nog drie daagjes geweest


 
Als afsluiter nog een mooi kasteel en een prachtige wandeling
 

Op vakantie (te veel) voorbereide blokjes voor de DJ meegenomen, uiteindelijk heb ik er maar twee afgekregen en niet eens helemaal

Dit is echt een gepriegel, het eerste driehoekje zit er goed op, nog drie te gaan. Niet echt mijn favoriet....

In mijn vorige logje schreef ik al dat het eerste blokje een krap naadje had en dat het wel nèt zou gaan......het ging dus nèt niet! Uithalen dan maar.....en opnieuw beginnen!


Het blokje waar ik nu mee bezig ben heb ik zelf een beetje aangepast zodat ik 'm in z'n geheel kan patchen zonder lastige hoekjes of applicatie. Het worden daardoor wel kleine stukjes, maar daar hou ik van :))))


De volgende "Dear Jane hobbel" die genomen moet worden is de stof voor de sashings, ik ben begonnen met een lichte wolkenstof, maar nu ik een paar blokjes van deze sashings heb voorzien, denk ik dat ik de blauwe stof te flets vind..... Vind het altijd moeilijk om me een beeld te vormen van het geheel, misschien is een wat fletsere achtergrond met felle regenboogblokken juist wel weer mooi......Wat denken jullie?


De onderste drie hebben de "fletse"stof, de bovenste drie liggen op een wat fellere blauw....

7 opmerkingen:

carina zei

Ht went heel snel hoor zo met zn tweetjes! En ehhhh misschien zie ik hm op de uni lopen.(ik werk daar :):)
En lekker blijven bloggen.,succes met dj blijft een heftige quilt. Ik heb haar even aan de kant gelegd

Sylvia zei

Nieuwe dimensie moet je maar denken, kinderen het huis uit!
Wel ehhh misschien het weekend er in met vuile was e.d.??
Mooi daar bij Clermont hè, wij woonden plm.100km boven Clermont en kwamen daar ook wel eens.
Ik zou als sashing de onderste fletse kleur blauw nemen. Ik denk dat door de veelheid van div. kleuren aan blokjes de sashing niet te nadrukkelijk moet zijn.
Groetjes Sylvia.

marjolijn zei

Wat hebben je dochters het allemaal goed gedaan! En een heerlijke vakantie gehad. Hopelijk ook veel inspiratie opgedaan.
Vind je het erg als ik zeg dat ik beide sashings niet zo mooi vindt? Ze hebben geen binding met de stof van de blokken. Dat vind ik erg jammer. Het blauw staat los van de rest. Ik zou iets zoeken dat de blokken met elkaar verbindt. Verder zien ze er prachtig uit. Dat gepriegel ligt je wel.

conny's quilts zei

Wat een leuke vakantie had je. En dan die knappe dochters, t Is even wennen als ze de deur uitgaan maar t geeft ook weer nieuwe perspectieven voor jezelf! Ik vind de fletsere stof ook mooier bij de sashings. Succes met de blokjes

Saskia Smit zei

Mooie foto's. Ik zou kiezen voor de onderste rij blauw.

Hannie de Beer zei

Proficiat met je dochters! het went snel zo samen in huis, en in de weekenden heb je weer een volle bak! Een leuke vakantie had je, en toch nog een beetje gequilt!

Marloes zei

Ook ik zou gaan voor het fletse blauw, of misschien nog fletser: voor wit. Dan komen je blokjes mooi uit, die moeten de aandacht hebben en niet de tussenstroken, vind ik.
Gefeliciteerd met je dochters, dat hebben ze mooi gedaan! Je krijgt vast nog wel drukke weekenden!