Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 10 augustus 2014

LONG TIME, NO SEE......

Lieve allemaal, ik ben even een poosje offline geweest. Gewoon even geen zin in bloggen, weinig inspiratie en dus ook maar weinig om te laten zien.
Er is wel van alles gebeurd in de afgelopen periode, DD2 heeft eindexamen gedaan, de vlag heeft uitgehangen want ze is geslaagd voor haar VWO diploma. DD1 heeft haar eerste jaar geneeskunde achter de rug èn haar propedeuse gehaald. DD2 gaat vanaf september biologie studeren in Wageningen èn ook op kamers en dan hebben DH en ik een leeg nestje.....

Wij zijn ook nog drie weekjes op vakantie geweest naar Frankrijk, een kleine indruk:


Een paar dagen in het gebied van de vulkanen, in de buurt van Clermont-Ferrand
Daarna door naar een camping ongeveer 60km onder Carcassonne


(met een pittige fietstocht naar een kasteel, zie je 'm liggen daar bovenop de top...)


We zaten niet zo gek ver van Barcelona, dus ook daar nog drie daagjes geweest


 
Als afsluiter nog een mooi kasteel en een prachtige wandeling
 

Op vakantie (te veel) voorbereide blokjes voor de DJ meegenomen, uiteindelijk heb ik er maar twee afgekregen en niet eens helemaal

Dit is echt een gepriegel, het eerste driehoekje zit er goed op, nog drie te gaan. Niet echt mijn favoriet....

In mijn vorige logje schreef ik al dat het eerste blokje een krap naadje had en dat het wel nèt zou gaan......het ging dus nèt niet! Uithalen dan maar.....en opnieuw beginnen!


Het blokje waar ik nu mee bezig ben heb ik zelf een beetje aangepast zodat ik 'm in z'n geheel kan patchen zonder lastige hoekjes of applicatie. Het worden daardoor wel kleine stukjes, maar daar hou ik van :))))


De volgende "Dear Jane hobbel" die genomen moet worden is de stof voor de sashings, ik ben begonnen met een lichte wolkenstof, maar nu ik een paar blokjes van deze sashings heb voorzien, denk ik dat ik de blauwe stof te flets vind..... Vind het altijd moeilijk om me een beeld te vormen van het geheel, misschien is een wat fletsere achtergrond met felle regenboogblokken juist wel weer mooi......Wat denken jullie?


De onderste drie hebben de "fletse"stof, de bovenste drie liggen op een wat fellere blauw....