Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 5 november 2014

Dear Jane update
Drie oranje blokjes zijn er in de afgelopen weken bijgekomen. Op de beurs in Veldhoven heb ik nog een  paar hele mooie lapjes kunnen scoren, niet alleen oranje maar ook turkois want ik had al gauw in de gaten dat dat best moeilijk verkrijgbaar was.

Een poos geleden was Giulia Enders te gast bij RTL Late Night  om haar boek "de mooie voedselmachine" te promoten. Ik vond haar zo'n leuke persoonlijkheid en haar ideeën over de darmen boeide me mateloos, ik wilde daar graag meer van weten......De volgende dag naar de boekenwinkel maar helaas uitverkocht maar vanmorgen was er weer een nieuwe lading binnen...

Zij vertelt op een humoristische manier in haar boek dat heel veel lichamelijke klachten voortkomen uit een slechte darmconditie, ik ben heel benieuwd!