Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

vrijdag 7 november 2014

Brabants quiltweer

Dat is het vandaag, de temperatuur is naar serieuze waarden gezakt, het waait en het regent


Echt wel quiltweer....
 Maar eerst nog even....
appeltaart bakken voor de visite van vanavond. Oh wat zal het straks lekker ruiken in huis, laat die wind maar waaien hoor!

Gisteren had ik een vrije dag en die wilde ik deels weer eens besteden aan het maken van ATC's, op de site vond ik een leuk thema "WinterEn deze "postcrossing" kaart uit Duitsland viel vandaag op de mat. Wat een geweldige leuk toeval om een kaart te ontvangen van een apothekersassistente die ook van quilten houdt....
Op de kaart gaf ze mij nog deze tip "quilt-around-the-world" Ik kende deze site nog niet, misschien ook leuk voor jullie om eens een kijkje te nemen?