Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

vrijdag 30 januari 2015

Postcrossing en IK LEES NEDERLANDS

Afgelopen week een heerlijk stapeltje met kaartjes de deur uitgedaan...
Wisten jullie dat postcrossing en quilten een hele goeie combinatie is? Ik zal er de komende dagen wat meer over vertellen.....

IK LEES NEDERLANDS - DE KIPPENJONGEN VAN GERARD VAN EMMERIK


Beklemmende familieroman vol verlangen, jaloezie én liefde
Kippenboer Lucas, een kinderlijke geest in een sterk lichaam, leeft samen met de veel jongere Noor in een isolement op hun Veluwse boerderij. Hij heeft zijn kippen, zij haar correspondentievriendinnen en haar dromen. En ze hebben elkaar. Als er na twintig jaar onverwacht een baby komt, is het gedaan met hun liefde. Er is iets mis met het kind. En meer nog: met de ouders. Een wanhoopsdaad van Lucas drijft het kind definitief in de armen van Noor.
De kippenjongen is een indrukwekkende roman waarin het draait om verlangen, jaloezie en uiteindelijk om liefde.

Gerard van Emmerik (Apeldoorn, 3 november 1955) is een Nederlandse schrijver van verhalenbundels en romans. Naast schrijver is Gerard van Emmerik ook docent creatief schrijven, onder meer op de Schrijversvakschool in Amsterdam en bij Script+. Hij maakt deel uit van de redactieraad van Hollands Maandblad.

Heel apart boek, er gebeurt eigenlijk heel weinig, het verhaal kabbelt een beetje voort. De dingen die gebeuren zetten je wel aan het denken, de schrijver weet het verhaal zo te brengen dat er een constante spanning in het verhaal hangt. Ik bleef tot het einde geboeid en nieuwsgierig naar wat er komen zou....