Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 20 januari 2015

Uitdaging van 2015

Al surfend kwam ik vanmorgen op een hele leuke site "ikleesnederlands.nl"
Een site voor mensen die veel lezen (ik hou ervan maar het komt er niet van, vandaar de uitdaging....). De uitdaging is gedeeltelijk veel (ik heb voorzichtig ingezet met 10 boeken in 2015) en het andere deel is dat je uitsluitend boeken mag lezen van nederlandse en vlaamse schrijvers. Wanneer je een boek uit hebt kun je er voor kiezen om een recensie op je blog te schrijven maar dat is geen verplichting, het leuke is dat je op deze manier in aanraking komt met diverse boeken/recensies die je vervolgens ook zelf weer kunt lezen. Ben maar gelijk naar de bieb gegaan...


De middelste vier boeken komen in aanmerking, moet nog even een keuze maken

Behalve dat ik vandaag in de boekenmodus sta :), sta ik ook in de kookmodus. Mijn pannetje verse tomatensoep is inmiddels klaar en vanavond ga ik pasta met verse (eigengemaakte) pesto en een stukje zalm maken. Het recept hiervoor hiervoor komt uit "de pan van Pien"


Op handwerkgebied is er ook nog wel een ietsjepietsje gebeurd, zal het morgen laten zien want het fototoestel is een dagje op reis :)