Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zaterdag 14 maart 2009

3 nieuwe blokjes CWDQ
Deze maand geen spectaculair moeilijke blokken, tja af en toe moet je keuzes maken tussen quilten en borduren en aangezien "Bea" mij op de hielen zit is het de afgelopen maand iets meer borduren geworden....bovendien is de deadline met een week vervoegd ;-(
Voor de CWDQ collega's die nog aan het "streepjesblokje" hierboven moeten beginnen en daar tegenop zien, mij viel het heel erg mee!!
This month no spectacular difficult blocks, now and than you have to choose between quilting and crossstitching and since "Bea" (my dutch Queen crossstitch project) is on my trail it became a little more crossstitching last month.....


10 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Mooie blokken. En ik moet zeggen dat dat streepjesblok me wel errug veel werk lijkt. Maar er is hoop, zo te horen (lol). Fijn weekend verder.

Petra D zei

Je blokken zien er erg mooi uit. Ik ben het met Gerda eens dat het streepjes blok er wel naar uitziet dat het veel werk is. Maar het resultaat is erg mooi. Fijn weekend!

Annet zei

Toch 2 1/2 blokken meer dan ik heb gemaakt. Af en toe lekker makkelijke blokken tussendoor is ook wel erg fijn. CWDQ ligt bij mij voorlopig even in de kast. Ik ben met een quiltje bezig, dat ik pas in augustus kan laten zien!

inge zei

mooie blokken! je streepjesblok is fantastisch!

IngridR zei

Poeh, je hebt het streepjesblok gemaakt. Daar zit ik nog tegen aan te hikken....
Mooie blokken heb je gemaakt.

Guusje zei

Mooie blokken heb je gemaakt. Het streepsjesblok vind ik erg mooi en lijkt mij ook redelijk veel werk.

Inge Slaats zei

Ik heb het rondje CWD-blokken bijna gehad en iedere keer is mijn reactie: mooi! Ook jouw blokjes zijn weer supermooi, mooie stoffen gebruik je.

Heleen zei

Mooie blokken hoor! ziet er niet makkelijk uit.

ann's hobbyhoekje zei

mooi die blokje !!

Cybele's patch zei

Nadia, je blokje zijn weer prachtig. Je werkt zo secuur. Ik ben steeds weer onder de indruk van je werk, ook van je borduurwerk.