Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 17 november 2009

Verslag van een gezellige dag

Ik heb eindelijk tijd om verslag te doen van het ontzettende gezellige uitje van afgelopen zaterdag. Het feestvarken was aangenaam verrast, helaas hadden wij het niet helemaal geheim kunnen houden en wist ze dat we iets gingen doen, maar ze wist niet wat. Als eerste bracht de bus ons naar Landgoed Groeneveld, een romantisch landgoed in Engelse stijl, in de buurt van Baarn. Romantisch zou het kunnen zijn, maar de wandeling over het landgoed in de stromende regen was verre van dat.....maar de lunch op het bijbehorende kasteel maakte heel veel goed.Daarna was het tijd voor de workshop "hoedjes maken". Niemand wist precies wat de bedoeling was, maar al gauw was duidelijk dat de stoffen hoedjes op de naaimachine in elkaar gezet moesten worden. Voor sommigen onder ons was dat een regelrecht drama want die hadden nog nooit een naaimachine van dichtbij gezien. Maar met wat hulp van de collega's had iedereen na drie uur hard werken een hoedje in elkaar gezet. Voor de versiering hadden we helaas te weinig tijd en hebben we uiteindelijk wat organza om de hoed gedrapeerd.Dit is het pand van Het Koetshuis in Maartensdijk waar de workshop werd gegeven, zelfs de rit er naar toe was de moeite waard, prachtige omgeving.

En dit is het uiteindelijke resultaatNa de noeste arbeid bracht de bus ons naar Amsterdam waar we heerlijk gegeten hebben in "de Kas". Dit is een stukje van de website zodat je een idee hebt wat voor bijzonders "de Kas" is

Bij de Kas zijn we ervan overtuigd dat eten het best smaakt als het bereid is met super­verse ingre­diĆ«nten, geteeld en geoogst met respect voor de natuur


Wil je meer weten over dit restaurant kijk dan even op de website
's avonds wachtte mij bij thuiskomst nog een heerlijke verrassing. Kijk maar eens wat de postbode die dag had gebracht, de lapjes van de stoffenclub van Bep......wat kan een mens toch gelukkig worden van zo'n stapeltje, heerlijk!!


Above you can see pictures of last saturday, we celebrated the farewell of a collegue. We made a wonderfull walk in domain Groeneveld, unfortunately in the flowing rain but after that we had a great lunch in the castle.

In the afternoon we had a workshop "making your own hat", and in the evening we had dinner in a very special restaurant "de Kas" in Amsterdam.

When I returned late that evening there was another nice surprise, a bunch of nice fabrics brought that day by the mailman.