Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

donderdag 13 mei 2010

Onze vakantie op Bonaire

Afgelopen maandag zijn we teruggekomen van onze vakantie op Bonaire en wat hebben we genoten! Alles hebben we gedaan in de eerste versnelling, genietend van de natuur, de rust en de temperatuur die 20 graden hoger lag dan in Nederland :)
We hebben een enorme verscheidenheid aan dieren gezien: hagedissen, leguanen, pelikanen, flamingo's, kolibri's, parkieten, vogels in prachtige kleuren, kikkers en muggen die we met insektenlotion redelijk van ons af konden houden. In de vrije natuur groeien cactussen met allerlei vormen maar ook cactussen zo hoog als hier onze bomen zijn, heel apart.
In de restaurants op Bonaire kun je lekker eten, de keer dat we dat gedaan hebben hebben we heerlijk vis gegeten. Supermarkten zijn er op Bonaire in overvloed, echter niet zo fris en uitgebreid als wij hier gewend zijn, maar na enig speurwerk hebben we iedere avond een heerlijk maaltje bij elkaar weten te sprokkelen
Het snorkelen op Bonaire is een geweldige belevenis, zodra je je hoofd onder water steekt waan je je in een aquarium. Overal om je heen zwemmen de meest kleurrijke vissen en kun je genieten van heel mooi koraal. Als je geluk hebt kom je zelfs een schildpad tegen, helaas had ik dat geluk niet maar DH heeft er een aantal gezien.
Kortom, we hebben een heerlijke week gehad!

De ezeltjes van Bonaire, vroeger werden ze gebruikt als lastdier, tegenwoordig is dat niet meer nodig en worden de arme beestjes mishandeld en verwaarloosd. Een nederlandse mevrouw heeft zich ontfermt over deze ezels en een opvangcentrum opgericht waar deze ezels in een beschermde omgeving kunnen leven. Hier kun je er meer over lezen.


Dit is de ingang van Washington Slagbaai Nationaal Park. Hier hebben we ook een dag rondgereden en enorm genoten van de natuurOnderstaande foto's zijn genomen met een onderwatercamera, helaas zijn de kleuren niet zo mooi als in het echt maar zo krijgen jullie een kleine indruk van hoe de onderwaterwereld van Bonaire er uit ziet


Last monday we returned from our holiday on Bonaire, it was great!! We enjoyed the recovery, nature and the nice temperature. The pictures above gives a little expression of our holiday, the last three pictures are taken with a underwatercamera. Unfortunately the colors are not as bright and beautifull as in reality