Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 8 augustus 2010

Zomerse kaarten en nieuwe aanwinst

Laten we maar beginnen met een zomerse foto, ik weet niet hoe het bij jullie is maar hier in Brabant is het saai weer. Het is weliswaar niet koud en het regent niet maar het ziet er een beetje troosteloos uit. De kaarten daarentegen, die ik ontving van Trees en Hannie zijn des te zonniger. Ze zijn gemaakt nav een swap met het thema "Zomer".


En weet je wat onze nieuwe aanwinst is.......een piano! Gisteren hebben we in de buurt een tweedehands piano gekocht, DH en DD zijn 'm nu ophalen....spannend!!!


The "Sunny Summer" cards are made by Trees and Hannie for a swap with the theme "summer". They are more sunnier than the weather here, it's not cold and it's not raining yet but it looks so gloomy outside...

Yesterday we bought a second hand piano, DH and DD are now picking it up.....so thrilling!!