Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 14 december 2010

Update CWD quilt

Het is me deze maand gelukt om weer twee blokjes erbij te maken, een heel "snel" blok en een blok dat wat meer tijd kostte. Ik ben nu hard aan het werk om voor de volgende maand alle blokken van de bovenste rij af te maken (moet er nog eentje) en om de rij met sashings aan elkaar te zetten..... Ik weet niet of me dat gaat lukken maar in het kader van goede voornemens lijkt me dit wel een goeie!


I succeed in making two blocks for the CWD quilt this month, one easy block and another which took some more time. I'm working hard now to finish all the blocks of the first row (still one to go) for the next update. I even want to try to add them together with the sashings :)

11 opmerkingen:

Lida zei

Mooie blokken en ik vind dat een heel goed voornemen, ik denk dat ik ook ga proberen wat rijen aan elkaar te zetten, maar zie voor op tegen het wegpeuteren van de paperpiecingtoestand erachter! Succes en heel fijne feestdagen, groetjes
Lida

katrien zei

Prachtige blokken.

Gerda Hartman zei

Prachtig, vooral de eerste.

Petra zei

Wat een goed voornemen en wat een mooie blokken. Misschien moet ik je voorbeeld maar eens gaan volgen. Groetjes
Petra

Cybele's patch zei

Ohjee, de tijd van goede voornemens breekt weer aan. Moet ook maar eens een lijstje maken ^:^
Je blokjes zijn weer prachtig Nadia. Ok de stofjes zijn erg mooi.

Heleen zei

Weer 2 mooie blokken! Die bovenste vond ik een lastig ding. En lief van je dat je mij nog niet kan missen :-). Ik jullie eigenlijk ook niet hoor. Ik twijfel nog ff verder. LOL

inge zei

leuke blokken hoor! je vraag over de sashings: ik ga de horizontale sashing NIET in één rij maken, maar ook aparte sashings, met op het kruispunt telkens een donker stofje.

Guusje, zei

Mooie blokken en mooie stoffen heb je ervoor gebruikt. En wat een goed idee om eea al aan elkaar te zetten. Ben benieuwd.

Mascha zei

Mooie blokken.
Groetjes Mascha

Inge Slaats zei

Goed hoor Nadia, 2 supermooie blokjes!

Erica zei

Goed hoor, mij is het niet gelukt deze maand 2 blokken te maken.