Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 30 april 2014

Tis weer even geleden......


....... dat ik iets schreef op mijn weblog! Ik heb een drukke tijd achter de rug waarbij de verhuizing van de apotheek de meeste drukte gaf/geeft. Inmiddels "zitten" we er twee-en-een-halve week en heel langzaam aan gaan we door de bomen het bos weer zien. 's Avonds lichtelijk "afgeknoedeld" en dus niet altijd zin om naald en draad op te pakken.

Helemaal stilgezeten heb ik  niet en af en toe wat steekjes aan "the Bookshelf" gezet


De laatste bookpage die ik maakte voor Liesbeth heb ik ook nog niet laten zien, Liesbeth wilde graag bookpages met het thema "landschapjes" in groen/blauwTwee weekjes geleden met mijn schoonzussen (als verjaardagskadootje aan elkaar) een dagje Rotterdam gedaan, we zijn begonnen met de tt S.H.O.E.S in de kunsthal. Een echte aanrader voor de schoenengekken onder ons maar ook voor degene die van kunst houden erg leuk. De tt begon met schoenen door de jaren heen en eindigde met de meest bizarre schoenen(kunst). De tt is nog tot en met 11 mei
2 opmerkingen:

Anita zei

Leuke bookpage heb je gemaakt, vond het zo leuk om tedoen.
Ben net als jij nu met van alles bezig wat is blijven liggen de afgelopen 2 jaar. Ben eerst mijn zolder eens aan het opruimen, was echt wel nodig.
Na lang beraad ga ik mee doen aan de tentoonstelling van de cursus, heb lang getwijdeld, vond mijn werk niet goed genoeg, in ieder geval de afwerking. Maar na een heerlijke vakantie zag ik alles weer in een ander daglicht en ook op mijn werk is alles weer rustiger geworden. Dus met pinksteren hebben we de tentoonstelling.
Lief borduurtje ben je aan het maken. Heb van hun ook diverse dingen geborduurd.

Hannie de Beer zei

Mooi landschapje dat je maakte voor Liesbeth! En de schoenen zag ik een poosje geleden, heel fraai!
Heb je meteen ook de expositie van Marimekko ook gezien, en de 100 dingen uit de oorlog?